Vælg medlemskab efter, om du er færdiguddannet eller studerende.

Hvis du ikke er uddannet fra KADK eller AARCH, skal du indsende dokumentation for din uddannelse til mail@arkitektforeningen.dk

Kontingent
Du betaler for dit medlemskab pr. kvartal. Når du indmelder dig, betaler du for den resterende del af det indeværende kvartal. Hvis der er mindre end 30 dage tilbage af kvartalet, betaler du dog også for det kommende kvartal.
Beløb trækkes straks ved betaling af medlemskab men returneres, hvis du med forventning ikke skulle blive godkendt som medlem.

Tidligere medlem?
Har du tidligere været medlem, og ønsker du at genindmelde dig. Klik her eller kontakt os på sst@arkitektforeningen.dk

Brug for hjælp?
Får du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til indmeldelse, kan du kontakte os på: mail@arkitektforeningen.dk eller på telefon. 3085 9000.

Tilføj uddannelser
Tilføj
Jeg vil gerne modtage lokale nyhedsbreve fra
 betingelserne