Bliv medlem

Du er der næsten. Udfyld skemaet nedenfor og kald dig MAA og medlem af et stærkt fagligt fællesskab med mere end 6.000 arkitekter. Vi glæder os til at byde dig velkommen i foreningen.

Alle der har taget afgang fra enten Det Kongelige Akademi eller Arkitektskolen Aarhus og bærer titlen cand.arch. eller cand.arch. studerende fra de to skoler kan melde sig ind her på siden.


Hvis du ikke er uddannet fra Det Kongelige Akademi eller Arkitektskolen Aarhus, skal du udover indmeldelsen på denne side indsende dokumentation for din uddannelse til mail@arkitektforeningen.dk


Kontingent
Du betaler for dit medlemskab pr. kvartal. Når du indmelder dig, betaler du for den resterende del af det indeværende kvartal. Hvis der er mindre end 30 dage tilbage af kvartalet, betaler du dog også for det kommende kvartal.
Beløb trækkes straks ved betaling af medlemskab men returneres, hvis du med forventning ikke skulle blive godkendt som medlem.


Tidligere medlem?
Har du tidligere været medlem, og ønsker du at genindmelde dig. Klik her eller kontakt os på sst@arkitektforeningen.dk


Brug for hjælp?
Får du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til indmeldelse, kan du kontakte os på: mail@arkitektforeningen.dk eller på telefon. 3085 9000.

Tilføj uddannelser
Tilføj
Jeg vil gerne modtage lokale nyhedsbreve fra
 betingelserne
Ok